Sök evenemang

Ti On To Fre
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122

Sommarens detox-retreat, 4 dgr

Evenemanget har redan ägt rum.
Kursen hålls på finska
-----
MITÄ? Tämä kesäretriitti parantaa elämänlaatua laittamalla kehon ja mielen kuonat liikkeeseen. Detox ei tarkoita nälkää, vaan sitä, että puhdistat elimistösi, annat hyviä rakennusaineita kehollesi ja lepuutat mieltäsi päästämällä irti väsymyksestä ja energiaa sitovista ajattelutavoista. Käytämme apuna länsimaisen ja kiinalaisen lääketieteen tietoa detoksauksesta, detox-joogaa, coachingia, hermostoon vaikuttavia rentoutus- ja hengitysharjoituksia sekä kehonhuoltotekniikoita, puhdasta luomu- ja lähiruokaa (raakaruokisia ja yrttielementtejä) sikeää unta ja totta kai rauhoittavaa luontoympäristöä.

MIELEN HARJOITUKSET: detox-retriiteillä tehdään keskittymis-, rentoutus- ja meditaatio- ja mindfulness-harjoittelua, joka auttaa päästäämään arjesta irti myös mielen sisällä - ja tarjoaa työkaluja hyvinvointiin myös kotiin, retriitiltä paluun jälkeen harjoitettavaksi.

KEHONHUOLTOHARJOITUKSET ovat detox-retriiteillä sisäelimiä stimuloivia ja puhdistavia liikkeitä, lymfanestekiertoa ja muuta aineevaihduntaa vauhdittavia asentoja sekä stressihormoneja verestä poistavia rentoutus- ja hengitysharjoituksia. Retriittipäivä aloitetaan dynaamisella aamuharjoituksella ja päivän lopuksi rauhoitutaan restoratiivisen harjoituksen parissa. Harjoitukset sisältävät pilateksen, joogan ja syvävenyttelyn elementtejä. Ne sopivat lajeja vasta aloitteleville, mutta tarjoavat inspiroivia harjoitushetkiä myös jo enemmän lajia harrastaneille.

Kurssin opettajana toimii Villa Mandalan sisältöjohtaja, stressinhallinnan valmentaja ja joogaopettaja Mia Jokiniva.

Tidpunkter
Typ av evenemang
Plats
Välmåendecentrum Villa Mandala
Labbyvägen 613 B
07870 Lovisa