Sök evenemang

Ti On To Fre
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

Barnevenemang

Andningsstunder / retreat om stresskontroll

Evenemanget har redan ägt rum.
Retreaten hålls på finska.
-------
MITÄ? Hengähdyshetkiä-retriitit ovat täsmäiskumaista "luomuhoitoa" stressiin. Opit inspiroivilla luennoilla stressinhallintaan ja rentoutumiseen liittyvästä kehon fysiologiasta, stressiin auttavista palautumistekniikoista ja ravitsemuksesta, toimintamalleistasi, mielen voimasta ja tunteiden merkityksestä osana stressireaktiota. Kokeilet käytännössä rentoutus- ja hengitysterapiaa, coachingia ja keskittymisen sekä kehonhuollon tekniikoita, jotka saavat askelet hyvinvointiin tuntumaan helpoilta. Lähdet kotiin levollisen mielen, vahvistuneen itsetuntemuksen ja latautuneiden voimien kanssa.

KENELLE? Villa Mandalan Hengähdyshetkiä-ohjelma on tarkoitettu ihan tavalliselle ihmiselle. Sinulle, joka haluat hetken hengähtää. Sinulle, jonka mittari alkaa täyttyä. Sinulle, joka tunnet joutuneesi liian tiukkaan työ- tai perhe-elämän puristukseen. Sinulle, jonka voimat ehtyvät elämänkriisissä. Ja Sinulle, joka haluat kaukaa viisaasti ehkäistä väsymisen. Tervetuloa rentoutumaan.

HENGÄHDYSHETKIÄ©-retriitit ovat täsmäiskumaista "luomuhoitoa" stressiin: laadukkaita luentoja Suomen johtavilta stressinhallinnan asiantuntijoilta monipuolisia harjoituksia mielen ja kehon stressinlievittämiseen rentoutus-ja hengitysterapian, kehonhuollon, helpon joogan, mindfulnessin ja keskittymisharjoituksien tekniikoin stressaantunutta kehoa tukevan ravitsemuksen maukkaiden herkkuruokien muodossa tilaisuus päästää irti omasta arjesta, digidetoxata, nukkua, rentoutua, ulkoilla luonnossa tai vaan tuijotella horisonttiin, jos siltä tuntuu.

Tidpunkter
Typ av evenemang
Plats
Välmåendecentrum Villa Mandala
Labbyvägen 613 B
07870 Lovisa

Mest visade

Våra tips

Nytt