Sök evenemang

Ti On To Fre
20212223242526
272829303112
3456789
10111213141516

Barnevenemang

Suden Aika och sånggruppen Frida

Evenemanget har redan ägt rum.
Musiikkia Porvoon tuomiokirkossa –kesäkonserttisarjamme jatkuu torstaina 15.8. klo 19.00, jolloin on vuorossa kaksi lauluyhtyettä: Suden aika ja Lauluyhtye Frida.

Suden aika on lauluyhtye, jonka ainutlaatuinen sointi syntyy neljän vahvan ja erilaisen naisäänen yhdistelmästä.
Lauluyhtye on perinteen kantaja: musiikissa yhdistyy uusi ja vanha, ajattomat, perinteiset runolaulutekstit ja uusi musiikki. Pohjoismaiseen ja suomensukuiseen kansanmusiikkiperinteeseen pohjautuvan musiikin säveltää yhtye itse kalevalamittaisiin kansanrunoihin.
Suden ajan musiikki perustuu ensisijaisesti lauluun, mutta käytössä on paljon myös erilaisia instrumentteja: kanteleita, moraharppu, kansanomaisia huiluja ja erilaisia lyömäsoittimia.

Suden Aika: Katariina Airas, Karoliina Kantelinen, Liisa Matveinen ja Veera Voima.

Lauluyhtye Frida on Porvoon suomalaisen seurakunnan nuorten naisten yhtye, joka on muodostunut seurakunnan nuorten kuorosta, Sancti Amicista. Frida on alkanut kerätä omaa ohjelmistoaan, jossa on pienoinen kytkös Suden ajan musiikkiin. Suden aikaa ja Fridaa yhdistää musiikin lisäksi myös äiti-
tytär -sukulaisuussuhde.

Huolimatta siitä, että yhtyeen jäsenet ovat alkamassa lähteä seuraamaan omia, itsenäisiä polkujaan, on yhteisiä esiintymisiä voitu vielä järjestää. Yhtyeessä laulavat Eva Palander, Erika Palander, Disa Rasmus, Emilia Lindström, Roosa Rautiainen, Jasmin Järvimäki ja Sofia Airas. Heitä ohjaa Porvoon suomalaisen seurakunnan kanttori Minna Wesslund.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Tidpunkter
Typ av evenemang
Plats
Borgå domkyrka
Kyrkotorget 1
06100 Borgå
Biljetter
Fritt inträde

Mest visade

Våra tips

Nytt