Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
19202122232425
2627282930311
2345678
9101112131415

Lastentapahtumat

Ystävien piirissä -festivaalin Kevätkonsertti - tanssi keväälle!

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Kansainvälistä yhteistyötä ruohonjuuritasolla – yhteinen kieli tanssin kautta!

Ystävien piirissä -kevätkonsertti kokoaa pietarilaiset, kotkalaiset ja haminalaiset tanssin harrastajat yhteen Kyminsuun lavalle ja jatkaa syksyllä 2018 aloitettua Ystävien piirissä -festivaalin konserttisarjaa. Tällä kertaa teemana on löytää yhteinen kieli tanssin kautta – nyt tanssitaan kevään kunniaksi!
Pietarista vieraaksi saapuu lasten ja nuorten Fantazjori-tanssiyhtye 37 tanssijan voimin. Yhtye on palkittu useaan otteeseen niin Venäjän kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kilpailuissa, ja monipuoliseen ohjelmistoon sisältyy muun muassa värikkäät ja vauhdikkaat venäläiset kansantanssit. Ryhmää luotsaavat tanssipedagogit Anna Vetluzhkih ja Maria Ivanovna sekä johtaja Olga Magilevitsh. Esiintyjien ikähaarukka on 4–18 vuotta.
Kotkasta joukkoon liittyvät Kotkan Kansantanssijat ry:n kaksi tanhuryhmää, 4–8-vuotiaiden lasten ja 9–15-vuotiaiden nuorten tanhuryhmä Anni Kelkan johdolla. Mukana on myös kotkalainen tanssiryhmä Dance Palette, joka esittää erilaisten paritanssien potpurin. Lisäksi Dance Paletten Iris Hakulinen ja Jenni Palvimo tuovat näyttämölle kisanumeronsa, jolla he lähtevät kilpailemaan myöhemmin keväällä EM-kisoihin.
Haminasta iloisella ohjelmistollaan saapuvat esiintymään tanssiryhmä Surprisen energiset nuoret Anna Hamitovan johdolla. Myös KOSTEL ry:n eläkeläisten tanhuryhmä Kotkasta ohjaajanaan Ritva Meling esiintyy. Näin näyttämöllä avautuu paitsi paitsi kansain välinen myös sukupolvien välinen vuoropuhelu.

Kesto n. 90 min.
Vapaa pääsy, tervetuloa!

Järjestäjät: Fiana Oy, Kotkan Lasten kulttuurikeskus, Suomi-Venäjä -seuran Kotkan osasto sekä Muistojen Talon kannatusyhdistys ry.

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Kulttuuritalo Kyminsuu
Eteläinen Karjalantie 3
48600 Kotka