Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
18192021222324
25262728123
45678910
11121314151617

Lastentapahtumat

TE!Fest 2018: Ale Carr & Esko Järvelä

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Ale Carr (SE) ja Esko Järvelä ovat palkittuja, innovatiivisia ja dynaamisia uuden sukupolven kansanmuusikoita. Skandinaavinen pelimannimusiikki elää nousukauttaan ja tämä duo porskuttaa sen korkeimmalla aallonharjalla. Sekä Carr että Järvelä ovat varttuneet kansanmusiikintäyteisessä ympäristössä ja tämä näkyy parivaljakon sähäkässä ja musikaalisessa tavassa käsitellä polskille, sottiiseille ja engelskoille tyypillisiä rytmejä ja finessejä. Ale Carrin ja Esko Järvelän yhteistyö on saumatonta ja he soittavat yhteen suorastaan virtuoottisesti. Heidän soitolleen on tyypillistä virtapiikit, vivahteikas fraseeraus ja aito kansanmusiikkipoljento. Skandinaaviset pelimannisävelmät sekä duon omat sävellykset ovat täynnä elämää. Kuuntelukokemus on ikimuistoinen ja suorastaan hengästyttävä.

Ale Carr ja Esko Järvelä tunnetaan kansanmusiikkipiireissä kansainvälisesti myös yhtyeistä Frigg, Dreamers Circus, Baltic Crossing, Basco ja Tsuumi Sound System.

Ale Carr – cittern ja viulu
Esko Järvelä – viulu

Konsertti on osa uuteen kansanmusiikkiin keskittyvän TE!Festin ohjelmaa. Toista kertaa järjestettävää tapahtumaa tähdittävät kansanmusiikin kotimaiset ja kansainväliset huippunimet. TE!Fest ohjelmakokonaisuuden on suunnitellut keravalainen kansanmusiikkiguru Esko Järvelä. Tapahtuman järjestää Keravan kulttuuripalvelut.

Liput osoitteesta www.lippu.fi
Konserttilippu: 15€
Koko illan lippu: 40€ (sis. konsertit klo 16 Ale Carr & Esko Järvelä, klo 18 Maija Kauhanen, klo 20 Curly Strings (EST))

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Keudatalo, Keravasali
Keskikatu 3
04200 Kerava