Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
21222324252627
28293031123
45678910
11121314151617

Lastentapahtumat

Toisissa tiloissa -kollektiivi: Suuri Koralliriutta

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Suuri Koralliriutta on helsinkiläisen Toisissa tiloissa -kollektiivin vuoden 2018 pääteos, joka saa ensi-iltansa huhtikuussa Kontulassa. Nelituntinen Suuri Koralliriutta on tapahtumakokonaisuus, joka koostuu työpajasta, lounaasta ja yhdessä luotavasta esityksestä. Kutsumme kaikenikäiset ihmiset mukaan seikkailemaan yhdessä Koralliriutalle. Yhteinen tehtävämme on pitää Suuri Koralliriutta elossa!

Australian rannikolla sijaitseva Iso Valliriutta on maailman suurin, ainutlaatuinen ja uhanalainen ekosysteemi. Suuri Koralliriutta -esityksessä vierailemme koralliriutalla lentämättä kauas. Tässä kokemuksellisessa ja osallistavassa esityksessä muodostamme yhdessä osallistujien kanssa koralliriutan ja sen eliöyhteisön. Esitys alkaa työpajaosuudella, jonka aikana opimme muodostamaan yhdessä koralliriutan vedenalaisen maailman. Kokemusta tukevat mielikuvitukselliset valot sekä paikallisen muusikon, Kontulassa Esa Ruohon alias Lacklusterin, elektroninen musiikki. Näin syntyy elävä veistos ja alati muutoksessa oleva koreografia. Esityksen osallistujat ovat samaan aikaan katsojia ja tekijöitä, eli he muodostavat ja luovat esityksen itselleen. Ulkopuolisia katsojia ei ole. Suuri Koralliriutta sopii kaikenikäisille ja kuntoisille osallistujille. Erityistä harjaantuneisuutta ei tarvita. Tapahtumaa seuraavana päivänä järjestetään lisäksi kaikille avoin hiljainen mielenosoitus, jossa korallit ilmaisevat huolensa merten tilasta.

Hyppää rohkeasti mukaan vedenalaiseen maailmaan ja ota mukaan kummipoika, siskontyttö, isoäiti, vaari, serkku, naapurin täti tai vaikka oma isä tai äiti.

Ensi-ilta Kontula Electronic -festivaalilla lauantaina 21.4. klo 11, Nuorten toimintakeskus Luuppi (Ostostie 4, Kontula). Vedenalainen mielenosoitus sunnuntaina 22.4. klo 15, mielenosoitus lähtee Nuorten toimintakeskus Luupilta.

Esitys soveltuu parhaiten kouluikäisille ja sitä vanhemmille lapsille ja aikuisille. Alle 10-vuotiaat osallistuvat aikuisen seurassa. Esitys on maksuton. Osallistujien tulee ilmoittautua ennakkoon keskiviikkoon 18.4. mennessä. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen info [at] toisissatiloissa.net

Työryhmä: Eeva Kemppi, Kati Korosuo, Kaisa-Liisa Logrén, Sanni Priha sekä valosuunnittelija Janne Björklöf.
Äänisuunnittelu & musiikki Kontulassa: Esa Ruoho / Lackluster.
Toisissa tiloissa tuotanto: Työryhmä, Jenni Kokkomäki ja Kampnagel.

Suuri Koralliriutta on Toisissa tiloissa -kollektiivin ja Kampnagelin yhteistuotanto. Helsingin esitys toteutetaan yhteistyössä Mad House Helsingin sekä Kontula Electronicin kanssa.

Lisätietoja: info@toisissatiloissa.net / 0409635442
http://toisissatiloissa.net/ / https://www.facebook.com/Toisissa.tiloissa

Ajat
Paikka
Kontula nuorten toimintakeskus Luuppi
Ostostie 4
00940 Helsinki