Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
18192021222324
25262728293031
1234567
891011121314

Lastentapahtumat

Tenavakino: Pulpettikinon lyhytelokuvanäytös

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Näytös tarjoaa visuaalisesti huikaisevan kattauksen eurooppalaista animaatiota. Esitys on toteutettu yhteistyössä Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin kanssa, jonka päiväkodeille ja kouluille suunnatussa Pulpettikino-sarjassa elokuvat esitettiin vuonna 2017.

S, suositellaan yli 3-vuotiaille. Kokonaiskesto noin 50 min.

Näytökset klo 9 ja klo 10.15. Maksuton, ennakkovaraus.

Kikattava Kakkiainen: Malttia malttia
Suomi 2017
Ohjaus: Anttu Harlin & Joonas Utti
Kesto 5 min.
Kikattavan Kakkiaisen seurassa saavat aikuiset ja lapset nauraa yhdessä! Ahne Tallustava Termiitti yrittää huijata Täti Simarusinan tekemän mustikkapiirakan itselleen.

Sabaku
Alankomaat 2016
Ohjaus: Marlies van der Wel
Kun Sabakun Buffalo-ystävä menehtyy, hänen täytyy etsiä itselleen uusi ystävä. Matka on kuoppainen, mutta mahdottoman hellyttävä hahmo ei luovuta.
Kesto 3 min

Miimikot
Unkari 2016
Ohjaus: Petra Varga
Kesto 4 min
Kahden miimikon nauttiessa näkymättömiä lounaitaan puistossa paikalle ilmestyy pulu. Tilanne muuttuu entistä huvittavammaksi, kun miimikot alkavat kilpailla pulun huomiosta.

Miriamin kanan haaveilut
Viro 2016
Ohjaus: Andres Tenusaar
Kesto 5 min
Pikkuveli ja isä rakentavat lennokkia sadepäivän ratoksi. Miriam puolestaan katselee albumia eteläisistä maista ja kaukokaipuu iskee myös kanaan.

Pikkukonsertti
Saksa 2016
Ohjaus: Ceylan Beyoglu
Kesto 6 min
Kuusivuotias huilu, Pikku-Pico, elää suojaisaa elämää perheensä ja ystäviensä kanssa. Hän osaa jo muutamat nuotit ja soittaa orkesterissa, mutta haluaa säveltää oman melodian.

Jazzoo
Ruotsi 2017
Ohjaus: Adam Marko-Nord
Kesto 9 min
Animoitu musikaaliseikkailu, jossa tapaamme kengurun lailla hyppivän koalan, hikoilevan hipon, kiukkuisen toukan ja joraavia norsuja.

Miriam järvellä
Viro 2017
Ohjaus: Riho Unt
Kesto 5 min
Miriam on perheensä kanssa retkellä järvellä. Pitkän ja väsyttävän päivän jälkeen koko perhe lepäilee teltassa, mutta kana ei saa unta. Aamulla selviää, mikä kanaa piti hereillä.

Taskutyyppi
Ranska, Sveitsi, Georgia 2016
Ohjaus: Ana Chubinidze
Kesto 7 min
Vanhassa matkalaukussa asusteleva pikkumies löytää itselleen uuden ystävän sokeasta vanhasta miehestä. Pikkumies hyppää miehen taskuun ja opastaa musiikin avulla tätä ylittämään katujen esteet.

Kikattava Kakkiainen: Hymyruutu
Suomi 2017
Ohjaus: Anttu Harlin & Joonas Utti
Kesto 5 min
Kikattavan Kakkiaisen seurassa saavat aikuiset ja lapset nauraa yhdessä! Havunhelmassa on valokuvauspäivä ja kaikki odottavat kuvan ottamista innolla. Kaikki muut paitsi Herra Hirvi, joka ei löydä sopivia sarvia päähänsä.

Esitys kuuluu Tenavakino-sarjaan, joka tarjoaa maksuttomia elokuvanäytöksiä päivähoitoikäisille. Katso koko ohjelma www.espoo.fi/tenavakino.

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora
Järvenperäntie 1–3
02940 Espoo