Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Lastentapahtumat

Samuelin Poloneesin & Vinterstämman lastenkonsertti: Orffit

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Samuelin Poloneesin & Vinterstämman lastenkonsertti: Orffit ja lasten kansanmusiikkiryhmiä

Samuelin Poloneesin & Vinterstämman lastenkonsertin järjestää Suomen Kansanmusiikkiliitto yhteistyössä Helsingin kaupunginmuseon kanssa.

Lastenmusiikkiorkesteri Orffit on lempeä mutta villi. Orffeissa soittaa kolme isämiestä Kimmo, Matti ja Hannu. Orffit on televisiossa Laulujen osto- ja myyntiliikkeessä. Orffit on Poloneesissa. Orffeilla on kitaroita, saksofoneja, haitareita ja pikkusriikkisen kummalliset rummut. Orffit onnistuu soitannoissa paremmin kuin valokuvissa. Orffeilla on tärkeä tehtävä, mutta he eivät ole ihan varmoja siitä mikä se on? Orffien tehtävä on kesken. Orffin miehet soittaa Helsingin kaupunginmuseolla hiljaakovaasopivasti ja heidän lauluistaan tiedetään seuraavaa: Laulut soitetaan peräkkäin pienien väliuteliaisuuskohtausten kera. Aluksi soitetaan ensimmäinen laulu ja lopuksi viimeinen. Lauluilla on nimet: Hyvikset ja Pahikset, Pääjalkaiset, Saippuakuplia, Sattumankauppa, Ihmekolmoset ja Saman auringon alla. On muitakin. Kaikki laulut soitetaan museolla ihmeellisen taitavasti, jonka tiedon paikalle saapuneet maan asukit sulkevat aarrearkkuihinsa.

Barnmusikorkestern Orffit är mild men vild. I gruppen spelar tre pappor Kimmo, Matti och Hannu. Orffit kan ses i TV i programmet ”Laulujen osto- ja myyntiliike” (köp- och försäljningsaffär för sånger). Orffit spelar gitarr, saxofon, dragspel och en liten smula konstiga trummor.

Vapaa pääsy / Fritt inträde

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Helsingin kaupunginmuseo
Aleksanterinkatu 16
00170 Helsinki