Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
21222324252627
28293031123
45678910
11121314151617

Lastentapahtumat

Talvilomaleffoja lapsille: Risto Räppääjä ja yöhaukka & Milo - kuun vartija

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Klo 9.30
Risto Räppääjä ja yöhaukka
Ohjaus: Timo Koivusalo (Suomi, 2016)

Risto löytää onkimatoja kaivaessaan aarteen ja löytöpaikalla aloitetaan arkeologiset kaivaukset. Kun alueelta löytynyt arvokas rautakautinen sormus katoaa, näyttää varmalta, että lähistöllä liikkuu kaivauksia ryöväävä yöhaukka! Tapaus saa ällistyttävän käänteen, kun selviää, että Rauha Räppääjä on sekaantunut asiaan. Vielä kummallisemmaksi kaikki menee, kun Lennart Lindberg joutuu epäiltynä telkien taakse. Onko Elvillä salattu menneisyys ja miksi ihmeessä Nellikin alkaa käyttäytyä oudosti Tästä kaikesta Risto aikoo ottaa selvää ja lähtee tuon salaperäisen yöhaukan jäljille.

Riemukkaan koko perheen seikkailun pääosissa nähdään samat hurmaavat lapsinäyttelijät Samuel Shipway ja Sanni Paatso, jotka nähtiin Riston ja Nellin rooleissa jo kahdessa aikaisemmassa Timo Koivusalon ohjaamassa Räppääjä-elokuvassa.

Sallittu kaikenikäisille
Kesto 1 h 12 min
Suomenkielinen puhe

Vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumisia eikä paikkavarauksia

Klo 11.30
Milo - kuun vartija (Mune, le gardien de la lune)
Ohjaus: Alexandre Heboyan ja Benoît Philippon (Ranska, 2014)

Valloittavassa ranskalaisanimaatiossa kuun ja auringon vartijat siirtävät juhlallisessa seremoniassa vastuunsa seuraaville valituille. Kaikkien suureksi yllätykseksi pieni Milo tulee valituksi uudeksi kuun vartijaksi. Milo ei kuitenkaan tunne itseään kykeneväksi täyttämään hänelle luovutettua kunnia-asemaa. Milo ei ole myöskään yksin mielipiteensä kanssa ja sekä kuun että auringon vartijoiden tehtäviä alkaa havitella kieroin juonin muutkin. Aurinko ja kuu sekä koko maailma ovat pian vaarassa.

Suomenkielisissä äänirooleissa: Petrus Kähkönen, Emma Louhivuori, Markus Niemi

Sallittu yli 7-vuotiaille
Kesto 1 h 26 min
Suomenkielinen puhe

Vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumisia eikä paikkavarauksia

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Sellosali
Soittoniekanaukio 1 A
02600 Espoo
(09) 816 21 (vaihde)