Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Tulevia tapahtumia

Lastentapahtumat

Mainostaulujen runot

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Annikin Runofestivaalin toteuttama Mainostaulujen runot – uutta runoutta kaupunkitilaan -hanke tuo kahdeksi viikoksi Tampereen keskustan suuriin ulkomainostauluihin ennen julkaisemattomia runoja yhdeltätoista nykyrunoilijalta. Runojulisteet ovat esillä 33 eri paikassa ympäri keskustaa.

Löydät kaikkien runojen sijainnit täältä: http://bit.ly/runotkartalla

Paitsi kaupunkikuvassa runot ovat esillä myös hankkeen kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Runot ja niiden sijainti julkistetaan netissä 4.12., eli samana päivänä kun ne valtavaat Tampereen ulkomainostaulut. Myös yleisö pääsee osallistumaan. Ohjatuilla runokierroksilla kävellään läpi kaikki yksitoista runoa. Lisäksi luvassa on runosuunnistusta ja kuvakilpa, joissa voittoina on kirjapalkintoja. Yleisö voi myös valita omat suosikkirunonsa.

Lue lisää: http://www.mainostaulujenrunot.fi/kilpailut-kierrokset

Mainostaulujen runoilijat ovat laaja otos suomalaisen runouden kentästä. Julisteissa nähdään myös saamenkieliset ja ruotsinkieliset runot. Mukana ovat Kari Aronpuro, Arja Tiainen, Mikko Mankinen, Johanna Venho, Harri Hertell, Tiina Lehikoinen, Niillas Holmberg, Juho Hakkarainen, Claes Andersson, Raisa Marjamäki ja Jonimatti Joutsijärvi. Runot tavoittavat kahden viikon aikana satojatuhansia lukijoita. Projekti on mukana juhlistamassa maamme itsenäisyyden juhlavuotta.

Mainostaulujen runojen kaikille avoin aloitusjuhla ja lehdistötilaisuus pidetään maanantaina 4.12 klo 18.00 alkaen Tampereella Galleria Koppelossa (Kauppakatu 14). Paikalla tulee olemaan suurin osa hankkeen runoilijoista. Vapaa pääsy.

Kotisivut: http://www.mainostaulujenrunot.fi

Katsotuimmat

Suosittelemme