Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
17181920212223
24252627282930
1234567
891011121314

Lastentapahtumat

Lähiöfest2017: Herttoniemen tapahtumatori

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Herttoniemen tapahtumatorin markkinapöytien ääreen mahtuu lähiruokaa, käsityötä ja kirpparikierrätystä. Tuliaisia voi tuunata matonkuteista ja luonnonmateriaaleista nuorten opastuksella. Liikuntahulinan lisäksi pienempiä leikittää Muumi-muskari. Myyntipaikkoja voi hakea lomakkeella kesäkuun ajan. Kirpputoripaikoista on tulossa syksyllä lisätietoa. Näiden poimintojen lisäksi luvassa myös muuta kivaa ohjelmaa!

Kaupunki on kohtaamisia varten! Lähiöfest-festivaaliviikonloppuna Helsingin kaupunki avaa kohtaamispaikoiksi neljä tapahtumatoria: lauantaina 30.9. Vuosaareen ja Malmille sekä sunnuntaina 1.10. Pohjois-Haagaan ja Herttoniemenrantaan.

Tapahtumatoreilla tutustutaan kaupungin muutokseen ja siihen, millaista tulevaisuuden Helsinkiä lähiöissä rakentuu. Kaikilla toreilla syödään yhteisessä pöydässä kaupunkilaisten kuvittaman pöytäliinan ääressä. Toreilta löytyy myös katettu oleilutila, jossa voi kuunnella kulmalavan puheenvuoroja ja ohjelmaa.

Katutaidekesä jatkuu toreilla syksyyn ja kaupunkilaiset pääsevät myös itse taiteilemaan terveisensä lähiöihin. Kullakin torilla on lisäksi omaa alueeseen liittyvää ohjelmaansa. Lapsille on luvassa tekemistä liikuntahulinoista musisointiin. Torit rakentuvat sisä- ja ulkotiloihin.

Lähiöfest2017-pääyhteistyökumppanit ja yhteistyökumppanit osallistuvat Torien ohjelmaan. Esimerkiksi Vahanen hurauttaa paikalle Remonttirekallaan, ja K-Marketin kauppiaat lähikaupoista tulevat paikan päälle.

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Herttoniemenrannan liikuntahalli
Petter Wetterin tie 5
00810 Helsinki