Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
18192021222324
2526272829301
2345678
9101112131415

Lastentapahtumat

Taiteiden yö Karjalatalolla

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Ohjelmaa kaikenikäisille.

Lasten open stage, piirakkapaja: Karjalatalon Taiteiden yössä on monipuolinen ohjelmasetti, johon kaikenikäiset voivat osallistua. Lapsille on open stage, esiintymistila, joka on auki pitkin iltaa. Innostuneet pikkutalentit voivat käydä esittämässä oman minishownsa oli se sitten tanssia, laulua, taikatemppuilua tai jotain muuta. Piirakkapajassa kaikenikäiset saavat sormituntumaa piirakan tekoon. Luvassa on myös askartelua.

Teatteria, äänelläitkua: Äänellä itkijät ry pitää itkutyöpajaa Särkyneitten sydänten majatalossa. Sinne voi tulla tekemään oman itkunsa ja purkaa tuntojaan itkun muotoon. Karelia-kuoro ilahduttaa kuorotuokiolla.

Karjalainen Näyttämö treenaa tulevan vuoden Suomen hevonen -produktiota Hannele Martikaisen ohjauksessa. Yleisö voi tulla seuraamaan näytelmän harjoituksia.
Interaktiivista teatteria karjalan kielellä

Karjalan kielen pajassa klo 18 on Lohjan Karjalaseuran karjalan kielen kerhon esittämä Simo Härkösen pienoisnäytelmä Karjalaisten praasniekkojen pitojuhla. Näytelmä on sovitettu interaktiiviseksi, jolloin myös katsojat voivat osallistua mielipitein esitykseen ja tulla mukaan piirileikkiin ja yhteislauluihin. Näytelmän kesto on noin ½ tuntia. Näytelmän jälkeen keskustellaan karjalan kielestä. Katsojat saavat suomenkielisen version näytelmän käsikirjoituksesta esityksen keston ajaksi.

Lisäksi voi tutustua Karjalatalon Suomen itsenäisyys ja Karjala -kesänäyttelyyn, joka on avoinna klo 12-20. Vapaa pääsy.

Taiteiden yön järjestää Uudenmaan Karjalaisseurojen piiri Karjalan Liiton ja Opintokeskus Siviksen kanssa.

Ajat
Paikka
Karjalatalo
Käpylänkuja 1
00610 Helsinki