Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
21222324252627
28293031123
45678910
11121314151617

Lastentapahtumat

Museosafari

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Finnish Art Agencyn ja Luonnontieteellisen museon yhteistyössä tuottama Museosafari on järjestyksessään ensimmäinen koko perheen luontoa ja nykytaidetta yhdistävä tapahtuma, jossa yleisöllä on mahdollisuus viettää aikaa Luonnontieteellisen museon upeissa puitteissa katsellen nykytaiteen elokuvia. Kolmipäiväinen, 24.-26.8., järjestettävä tapahtuma käynnistyy Taiteiden yönä 24.8., jolloin museon tiloissa nähdään englantilaisen Jenny Cashmoren ohjaama museon arkkitehtuuria kommentoiva performanssi. Perjantaina klo 18 yleisöllä on mahdollisuus tulla kuulemaan ajankohtaista keskustelua luonnosta, jossa on mukana mm. Vihreiden Ville Niinistö ja somevaikuttaja Konsta Linkola. Lauantaina ohjelma keskittyy työpajoihin ja luvassa on mm. Linda Linkon muotokuvastudio. Lauantaina lapset voivat tutustua museon eläimiin tanssillisissa opastuksissa ja iltapäivällä aikuiset pääsevät venyttelemään kissaeläinten liikkein Tanssiterapia Piuman johdolla. Kolmen päivän aikana museon Kimnaasi-saliin on koottu non stop-näytös nykytaiteilijoiden elokuvia, mukana on mm. Eija-Liisa Ahtilan, Miia Rinteen ja Johanna Ketolan videoteoksia. Nykytaideteoksia katsellessa voi makoilla mukavasti ekologisesti tuotetuilla matoilla ja nauttia koivunmahlamaistiaisista. Tapahtuman tavoitteena on avata museon ovet erityisesti lapsiperheille ja museon uusille ystäville. Museosafarin kävijät voivat herkutella museon kahvilassa mm. vegaanisella lounaskeitolla.

Lauantaina 26.8.2017
Eläimellisiä tanssihetkiä lapsille Luonnontieteellisessä museossa:
3-5 -vuotiaat klo 11.00-11.30, 6-7 -vuotiaat klo 12.00-12.30, 8-12 -vuotiaat klo 13.00-13.30.
Liikutaan eläinten vaikuttamana! Miten kirahvi liikkuu korkealla, leopardi hiipii vaanien, kenguru hyppii heinikossa tai elefantti tömistelee savannilla. Tutkimme villieläinten liikkeitä tanssien ja saaden vaikutteita meitä ympäröivistä eläimistä!
Lasten tunneille pääsee ensimmäiset 10 ilmoittautunutta/tunti, tunti sisältyy pääsylipun hintaan, osallistuminen Museosafarin pääsylippua vastaan.

Stretch like a cat! -tunti klo 14-14.45 museon näyttelytiloissa.
Aikuisille sopivan tunnin järjestää Tanssiterapia Piuma. Tunnilla venytellään kissamaisin liikkein saaden vaikutteita Afrikan kissaeläimiltä. Ohjatulla tunnilla keskitytään kehon liikkuvuuteen, tehdään avaavia liikkeitä erityisesti selkää, rintakehää ja niska-hartia -aluetta huomioiden. Lopuksi rauhoitutaan kuten kissaeläimet savannilla tekevät. Tunnille mahtuu max 16 henkilöä ja tunti sisältyy pääsylipun hintaan, osallistuminen Museosafarin pääsylippua vastaan.

Sitovat ilmoittautumiset erikoistunneille info@finnishartagency.com.

Museosafaria ovat tukemassa Vihreät - De Gröna, Finarte, Helsinki Wildfoods, Vimma Company ja Ole Hyvä.

Liput: Lapsi (3-17v) 7,50€, Opiskelija 9€, Aikuinen 15€, Ryhmälippu: 2 aikuista ja maksimissaan 4 lasta (lasten ikä 3-17v.) Lippu oikeuttaa sisäänpääsyn Luonnontieteellisen museon pysyviin ja vaihtuviin näyttelyihin sekä Museosafari-tapahtuman ohjelman aikana. Ennakkomyynti Finnish Art Agencyn Holvi-kaupassa ja tapahtuman aikana museosta tai verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/FinnishArtAgency/

Ajat
Paikka
Luonnontieteellinen museo
Pohjoinen Rautatiekatu 13
00100 Helsinki