Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Lastentapahtumat

Lasten akatemia: Miten tulevaisuuden kaupungissa liikutaan?

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Tampereen Lasten akatemia jatkuu, kun professori Kalle Vaismaa tulee luennoimaan lapsille aiheesta "Omin jaloin vai robotilla – miten tulevaisuuden kaupungissa liikutaan?"

Tykkäätkö matkustaa junalla tai bussilla? Entä metrolla tai raitiovaunulla? Vai kuljetko mielelläsi polkupyörällä vaikkapa kouluun tai harrastuksiin? Haluatko isona oman auton tai moottoripyörän, entä miltä tuntuisi, jos robotti ajaisi autoasi? Vai käveletkö mieluusti paikasta toiseen niin, että välillä voi pysähtyä istuskelemaan torin laidalle? Mitä tuumaat, jos kaverisi lentäisi ylitsesi dronella? Pohditaan yhdessä, millaista liikkuminen on tulevaisuuden kaupungissa. Ja miten sinä tykkäät liikkua nyt ja sitten, kun olet vähän vanhempi.

Professori Kalle Vaismaa työskentelee infra-alan digitalisaatioprofessorina Tampereen yliopiston Rakennetun ympäristön tiedekunnassa. Aiemmin hän on työskennellyt myös Liikenteen tutkimuskeskus Vernessä, jossa hän on tutkinut erityisesti tulevaisuuden kestävää kaupunkiliikennettä.

Lasten akatemia

Lasten akatemian tarkoituksena on innostaa lapsia kyselemään, ottamaan selvää ja tutkimaan. Lasten akatemiassa voit opiskella, jos olet 7-10 -vuotias. Luennoille ei tarvitse ilmoittautua. Lisätietoa: https://sites.tuni.fi/juniversity/ajankohtaista/lasten-akatemia-16-11/

Lasten akatemia on suunnattu ainoastaan lapsille, mutta toki heidän henkilökohtaiset avustajansakin ovat tervetulleita mukaan.

Tervetuloa!

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Tampereen yliopisto, päärakennus ls D11
Kalevantie 4
33100 Tampere