Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Lastentapahtumat

Joulukonsertti: Kajos-yhtye

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Kajos-yhtyeen joulukonsertti Porvoon pääkirjaston musiikkiosastolla tiistaina 3.12. klo 18.

Kajos on äänitaiteilija Sini Koskelaisen ja sellisti Susanna Syrjäläisen vahva duo, joka käyttää vaihdellen soittiminaan ihmisääntä, selloa, armenialaista duduk-puupuhallinta, rumpua ja vesi-koshia sekä rakentaa musiikkiin kerroksellisuutta loopstationin avulla. Yhtyeeltä kuullaan niin suomalaista kuin ruotsalaistakin joulumusiikkia: luvassa on herkkiä ja villejä tunnelmia sekä pohjoismaisia kaikuja juurevalla tulkinnalla.

Susanna Syrjäläinen on toiminut aktiivisesti erilaisissa kamarimusiikkiyhtyeissä, orkesterimuusikkona, sellonsoitonopettajana, teatterimuusikkona sekä kevyen musiikin yhtyeissä soittaen ja laulaen. Syrjäläinen on soittanut useilla eri festivaaleilla ja kuuluu myös lappeenrantalaisen kamarimusiikkifestivaali Elosoiton työryhmään. Koulutukseltaan hän on musiikin maisteri.

Sini Koskelainen on Helsingissä asuva laulaja, säveltäjä, sovittaja sekä esiintyjä. Koskelainen työskentelee päätoimisena laulajana ja säveltäjänä Tuuletar-yhtyeessä, joka tekee innovatiivista nykykansanmusiikkia instrumentteinaan ihmisääni. Koskelaisen sävellystä Alku on kuultu myös tv-sarja Game of Thronesin trailerissa. Koskelainen on koulutukseltaan musiikin kandidaatti. Hän on ohjannut lukuisia bändejä ja tehnyt satoja keikkoja yli 16 eri maassa.

Konsertti on maksuton ja ikärajaton. Sen arvioitu kesto on noin 30 min, joten kannattaa olla ajoissa paikalla. Tervetuloa virittäytymään joulun tunnelmaan Kajos-yhtyeen kanssa!

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Porvoon pääkirjasto
Papinkatu 20
06100 Porvoo