Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
18192021222324
2526272829301
2345678
9101112131415

Lastentapahtumat

Kui Pori Voi?

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Kui Pori Voi? on pinttyneit rajoi rikkova hyvinvointifestivaali, mis o osallistavaa tekemist bissejoogast terapiaistuntoo, kovia puhujia hyvinvointialalta, paneelikeskusteluita sekä maukast ruokaa. Puhujina kolme kovaa hyvinvointivaikuttajaa Suvi Bowellan, Olli Posti sekä Harri Virolainen. Festareiden pääteemoja ovat yrittäjyys, keho&mieli, tunteet, riippuvuudet ja perhe.

Kui Pori Voi? tarjoaa mielenkiintoisia paneelikeskusteluita, joista yksi kuuma peruna on sisäilmaongelmat. Tiloissa on yli 40 näytteille asettajaa, monipuolisesti wörksoppeja ja näytehoitoja. Kui vatsa voi? Siit huole pitää Vegaaninen lounaskahvila Tovi, Kaupunkikahvila Brunssi sekä Lounaskahvila Ailav.

Kui Pori Voi? On yhteistyötä, pienten yrittäjien tukemista, verkostoitumista, hyvinvoinnin monipuolisuutta esiin tuova sekä arkoihin asioihin pureutuva festivaali. Tääl selvii Kui Pori Voi! ja mitä kaikkee hyvinvoinnin edistämisen eteen voi tehdä. Kui Pori Voi rikkoo rajoja ja tuo saman katon alle niin apteekit kuin luontaistuotteet, alpakat ja jopa tatuointiliikkeen.

Early Bird hinta 20€ 21.7. asti, jonka jälkeen 25€. Alle 17-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

Lippuja saa ostettua Life-myymäloistä, Aito Hyvän Olon kaupoista, Panimoravintola Beer Hunter"sista, Herkkutassusta, Hyvinvointicenteriltä, Ailavin kahviloista, Kaupunkikahvila Brunssista, Vegaaninen lounaskahvila Tovista, Satasykkeeltä, Arielin Auringosta, Herkullisesta Suklaapuodista sekä Salon Ameliesta. Jos et ole Porissa ennen tapahtumaa ja haluat varmistaa paikkasi KPV:ssa soita puh. 040 4168 695.

Hae lippusi ennakkoon ja varmista pääsysi Kui Pori Voi?hin.

Lipun hintaan sisältyy festareille pääsy, wörksopit, puheet sekä paneelikeskustelut.

Seuraa Kui Pori Voi? somea ja tuu tsekkaa Kui Pori Voi 21.9.!

Instagram: @kuiporivoi
Facebook: Kui Pori Voi?
www.kuiporivoi.fi

Ajat
Paikka
Palmgren-konservatorio ja Crazy Town Pori
Rautatienpuistokatu 7
28130 Pori