Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
20212223242526
272829303112
3456789
10111213141516

Lastentapahtumat

Tivoli Seiterä Kotkan Meripäivillä

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Karuselleja, pelejä, laitteita ja hupia riittää jokaiseen makuun, aina perheen pienimpien lempikaruselleista hurjapäiden vauhdikkaisiin suosikkeihin!

Lapsiperheiden iloksi tälle kaudelle on uusittu pomppulinna ja liukumäki, jotka saivat tivolifaneiltamme nimet "Pellepomppu" ja "Tivolimäki". Toki myös hurjapäiden suosikit mm. Xtreme, Super Waltzer, Crazy Dance ja Joyride ovat mukana. Tarjolla on siis kaikille kaikkea ja jokaiselle jotakin :)

Tivolialueelta löytyy lähes 20 laitetta ja peliä. Tästä voit tutustua lisää: http://www.tivoliseitera.fi/laitteet/

Huvitellessa nälkä tai jano saattaa yllättää ja siihen löytyy huippuhyvät huikopalat ja herkut makkarasta hattaraan, hodarista hamppariin, lihiksestä limppariin sekä paljon muuta suolaista ja makeaa, Karkki-kioskin metrilakuja ja pehmiksiä unohtamatta!

Alueelle on vapaa pääsy, tervetuloa aistimaan kevättä ja iloisen mielen tivolitunnelmaa! Lippuja ja rannekkeita laitteisiin voit ostaa paikan päältä tai etukäteen verkkokaupasta http://www.tivoliseitera.fi/liput/

Tivoli on avoinna Meripäivien mukaisesti, eli avaamme ovet joka päivä jo klo 10, että etenkin lapsiperheet pääsevät nauttimaan tivolitunnelmasta ja -iloista. Yöllä tivoli sulkeutuu puolen yön tienoilla, riippuen säästä ja väkimäärästä.

Myös Kotkassa on "Viiripiilo", eli käymme viemässä tivolin viirejä kaupungissa eri paikkoihin ja teemme niiden sijainneista kuvavihjeet jotka päivitämme sekä fb-sivullemme sekä Instagramiin. Etsi siis viiri kuvavihjeen perusteella, tuo se tivolin infoon ja saat ilmaisen rannekkeen koko päiväksi hupilointiin!

Tivoli Seiterä on Suomen virallinen tylsyydenpilaaja yli 50 vuoden kokemuksella. Tavoitteenamme on tehdä maailmasta hauskempi paikka mesta kerrallaan – koska haluamme tuoda hauskuuden jokaiselle Teille! Liity kanssamme suureen hupivallankumoukseen huvin vuoksi ja hauskuuden puolesta! Nähdään hupihommissa, ihan pihalla, siis tivolikentällä!

Katso lisää ja tykkää sivusta www.facebook.com/TivoliSeitera sekä www.instagram.com/tivoliseitera

Ajat
Päätapahtuma
Paikka
Kotkan Kantasatama
Tornaattorintie 99
48100 Kotka